Laatste nieuws

Workshop mini buikwandcorrectie

woensdag, 10 oktober 2018 14:30
Na de succesvolle workshop “Beenlift” wordt er nu een workshop “Mini-Buikwandcorrectie” gegeven door drs. R. Schift en is alleen beschikbaar voor leden van de NVVCC. Er zijn per workshop slechts 2 plekken beschikbaar dus schrijf u snel in.
Meer informatie: Workshop Mini-Buikwandcorrectie

Workshop Beenlift

dinsdag, 04 september 2018 08:26
Deze workshop “Beenlift” wordt gegeven door drs. R. Schift en is alleen beschikbaar voor leden van de NVVCC. Er zijn per workshop slechts 2 plekken beschikbaar dus schrijf u snel in.
Meer informatie: Workshop Beenlift
Huisartspraktijken en andere instellingen voor medisch-specialistische zorg met minder dan 10.000 patiënten, hoeven geen functionaris gegevensbescherming aan te stellen.
Lees het gehele bericht: Grens privacyverklaring
Bron: Medisch Contact

NVVCC workshop Blefaroplastiek

maandag, 14 mei 2018 09:47
De tweede NVVCC workshop op 12 mei 2018 was een groot succes. 20 NVVCC Leden volgde bij Acura medische centrum in Weert de workshop Blefaroplastiek van de onderoogleden. Nadat Irene Veth de anatomie van de onderoogleden had uitgelegd, de procedure stap voor stap werd doorgenomen en de complicaties werden besproken door Natale Adamo, werd een operatie uitgevoerd door Pascal Duijsters. De operatie kon live gevolgd worden op afstand voor diegenen die niet op de ok konden worden toegelaten. Al met al een groot succes, waarbij het bestuur een speciale dank uitspreekt voor de enorme Limburgse gastvrijheid van Pascal Duijsters en Annick Dilissen die een heerlijke lunch verzorgde waarna de 7e NVVCC zomervergadering kon beginnen.


Kamervragen over kortingsactie

dinsdag, 20 februari 2018 14:58
Antwoorden op Kamervragen van het Kamerlid Kooiman (SP) over het bericht dat kortingsacties voor cosmetische ingrepen op grote schaal worden ingezet om mensen over te halen een cosmetische ingreep te ondergaan. 
De brief is HIER te lezen.

EJAMED

EJAMeD is het officiele blad van de NVVCC

Leden van de NVVCC krijgen 30% korting op een abonnement van de EJAMeD. Daarnaast genieten de leden een voorkeur bij beoordeling en plaatsing van stukken in dit blad.

Website EJAMED

Contact

Postadres: Blaak 243
3011GB Rotterdam
Telefoon: 010-4114044
Email: info@nvvcc.nl

Onze sponsors


Contactgegevens

Postadres
Blaak 243, 3011GB Rotterdam
Telefoonnummer
010 411 40 44