Alleen voor leden

Leden kunnen via het secretariaat informatie krijgen over de volgende onderwerpen:


Kwaliteit en kwaliteitsbeleid:

Leden kunnen informatie over het kwaliteit en kwaliteitsbeleid opvragen bij het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook: www.zelfinspectie.nl

Zie ook: www.rijksoverheid.nl


WKKGZ: Klachten en geschillencommissie, VIM melden:

Iedere kliniek is wettelijk verplicht een klachten en geschillencommissie voorhanden te hebben en incidenten te melden. De NVVCC voorziet in een klachtencommissie. Deze commissies zijn louter toegankelijk voor leden. De geschillencommissie dienen leden zelf te organiseren.

Voor informatie van de klachtencommissie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor informatie over de wettelijk verplichte VIM: veilig incidenten melden neemt u contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visitatie en Intercollegiale toetsing: Voor visitatie en onderliggende intercollegiale toetsing neemt u contact op met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor overige vragen en informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inlog

Via het menu > inloggen kunnen leden een eigen inlog aanmaken die na goedkeuring door het bestuur gebruikt kan worden voor het besloten gedeelte van de NVVCC website.

EJAMED

EJAMeD is het officiele blad van de NVVCC

Leden van de NVVCC krijgen 30% korting op een abonnement van de EJAMeD. Daarnaast genieten de leden een voorkeur bij beoordeling en plaatsing van stukken in dit blad.

Website EJAMED

Onze sponsors


Contactgegevens

Postadres
Blaak 243, 3011GB Rotterdam
Telefoonnummer
010 411 40 44